Vitra

Vitra is een Zwitsers familiebedrijf en produceert al sinds de jaren vijftig prachtige producten. Ontwerpen van gerenommeerde designers – van over de hele wereld – dat is de kracht van Vitra!

Samen met Charles & Ray Eames, Verner Panton, Hella Jongerius, Ronan & Erwan Bouroullec – en vele andere topontwerpers – maakt(e) Vitra inspirerende en duurzame producten. Vooral de samenwerking tussen Vitra en Ray & Charles Eames is een gouden greep geweest. De Eames House Bird is een voorbeeld van één van deze design klassiekers.

Vitra heeft zelfs – in Weil am Rhein aan de Charles-Eames-straat – een eigen design museum. En aan de Ray-Eames-straat in Weil am Rhein staat het VitraHaus, de flagshipstore van Vitra waar je de Vitra Home Collection kunt bewonderen.

Al jaren bezoeken wij op de Maison & Objet de stand van Vitra om even te genieten. In 2017 viel het kwartje: wij gaan voor de accessoire collectie van Vitra! Wij hadden al een paar keer vraag gehad naar de Eames House Bird en hoe leuk is het dat deze prachtige vogel nu te verkrijgen is bij Nio & Elva. De Toolbox is ook een Vitra product die het heel goed doet bij onze klanten. En eerlijk is eerlijk, het is ook wel heel fijn om een Vitra Toolbox te hebben om al je losse spulletjes in op te bergen!

onze Vitra
favorieten