Muuto

Muuto is een jong, succesvol merk met een frisse blik op nieuw Scandinavisch design. Het bedrijf is opgericht door 2 vrienden in 2006. Muuto komt van Muutos wat betekent: nieuw perspectief.

Elk ontwerp is herkenbaar omdat het muutos heeft. Muuto selecteert hedendaagse, toonaangevende ontwerpers uit Scandinavië, met sterke interpretaties van hun eigen filosofie en combineren hun talenten met het team van Muuto. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie meubels, verlichting en accessoires. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoge en immer veranderende eisen.

Bij Muuto wordt elk afzonderlijk product benaderd met het idee dat een mooi, vooruitstrevend en kenmerkend ontwerp niet beperkt moet zijn tot de grenzen van een privésfeer, maar vele omgevingen moet omarmen. Neem bijvoorbeeld de Stacked kastenserie. Deze serie kan zowel in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of voor in het kantoor gebruikt worden.

Dit geweldige merk was onze eerste aanwinst voor Nio & Elva. Wat hebben we met veel plezier een prachtige collectie samengesteld, met Jens van Muuto. Inmiddels is ons assortiment zeer uitgebreid en omvat het een groot deel van onze winkel.

onze Muuto
favorieten