HAY

Hay – 2002 I Rolf & Mette Hay – is een jong, hip Deens design merk. Ondanks dat Hay pas is opgericht in 2002 is het merk bijzonder populair in de designwereld. Bij Hay streven ze naar het ontwerpen en produceren van duurzame en kwalitatieve designproducten voor in jouw interieur. En dat voor een fijne prijs. Voor dit toffe merk hebben bekende ontwerpers als Hee Welling, Thomas Bentzen en Scholten & Baijings een belangrijke bijdrage geleverd. Inspiratie komt voornamelijk uit de Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60. De collectie van HAY bestaat onder andere uit eetkamerstoelen en lounge stoelen zoals bijvoorbeeld de About a Chair.

Maar HAY heeft ook prachtige tafels, bijzettafeltjes, kussens, kasten, barkrukken, outdoor, spiegels en veel mooie woonaccessoires … Allemaal even leuk en herkenbaar HAY!

HAY & Nio & Elva zijn een goede match! De collectie van HAY past goed in onze winkel en wij hebben de afgelopen jaren al heel fijn gewerkt met dit prachtige designlabel. Het is voor veel mensen een heel toegankelijke collectie: door het betaalbare design & de mooie tijdloze ontwerpen.

onze HAY
favorieten