Teema 70 jaar, feest van de eeuwige kwaliteit #iittala

Geen categorie, nieuws

Hoe bijzonder … 70 jaar geleden ontworpen door Kaj Franck en nog even actueel als altijd!

Goed design is tijdloos, multifunctioneel en eindeloos te combineren: dit alles is wat de Teema collectie van iittala is. Het statement van toen van Kaj Franck tegen de wegwerpcultuur sluit na al die jaren meer dan ooit aan bij de huidige mentaliteit.

De Teema collectie is gebaseerd op de vormen cirkel, vierkant, rechthoek en de verschillende kleuren zijn prachtige met elkaar te combineren. Speciaal voor de zeventigste verjaardag van Teema introduceerde iittala 3 nieuwe kleuren: vintageblauw en vintagebruin uit het oorspronkelijke kleurenpallet en een neutrale tint linnen. Mix & match maakt jouw servies heel persoonlijk, hoe mooi is dat …

Bij ons in de winkel en thuis is het Teema servies al jaren favoriet!